Snelle en efficiënte modellering voor Roycon


In opdracht van Roycon Installaties werkt P2-Engineering het ontwerp van de klimaatbeheerinstallaties van zestig Nederlandse en Belgische Albert Heijn-vestigingen uit in 3D modellen. Deze bevatten de layout en de specificaties van de systemen die Roycon vervolgens installeert en onderhoudt. De opdracht betreft het uitwerken van bestaande en nieuwe installaties in alle fases van het bouwproces.

Roycon Installaties is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van systemen voor verwarming, airconditioning, emissiereductie en sanitair. Tot de klantenkring van het bedrijf behoren onder meer grote supermarktketens. Zij kiezen voor Roycon Installaties vanwege hun focus op betrouwbaarheid en veiligheid.

Als ervaren adviseur en dienstverlener past P2-Engineering perfect bij Roycon Installaties. Voor het verzorgen van werktuigbouwkundig teken- en modelleerwerk beschikt het bedrijf over een internationaal team van modelleurs en Autodesk gecertificeerde professionals. Wij zijn erop ingericht om de installaties voor Albert Heijn snel en efficiënt uit te werken tot 3D modellen van betrouwbare en veilige klimaatbeheersystemen.


Roycan Installaties

icn group werktuigbouw

ArchiDome

P2-Engineering is onderdeel van ICN Group, een aantal toon­aangevende bedrijven die zich richten op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT.

P2-Engineering

Europalaan 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

+31 73 750 6 750
info@P2-engineering.com

© 2024 P2-engineering - People Planet first