Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Werken bij P2-Engineering


Binnen ons bedrijf en zusterbedrijven binnen ICN Group is veel ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Op onze kantoren in Rotterdam en ‘s-Hertogenbosch kom je terecht in een jong, enthousiast, gedreven en bovenal klantgericht team. Hier heerst een ondernemende, gemoedelijke en informele werksfeer, waarbij veel waarde wordt gehecht aan kwaliteit en service.


Vacatures


Binnen de ICN Group zijn wij door groei op zoek naar een ervaren Application Engineer. De standplaats van deze rol is ’s-Hertogenbosch of Rotterdam, werkgebied is Nederland.

Wij zijn op zoek naar een projectleider die leiding geeft aan verschillende samengestelde projectgroepen. Deze houdt toezicht op de kwaliteit en de kwantiteit van de uit te voeren projecten. In overleg met collega’s wordt de planning gecoördineerd en de adviseur bericht.

Momenteel zoeken we een Zelfstandige, accurate en oplossingsgerichte 3D CAD Constructeur/Tekenaar machinebouw met minimaal 2 jaar ervaring.

icn group werktuigbouw

ArchiDome

P2-Engineering is onderdeel van ICN Group, een aantal toon­aangevende bedrijven die zich richten op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT.

P2-Engineering

Europalaan 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

+31 73 750 6 750
info@P2-engineering.com

© 2024 P2-engineering - People Planet first