Het succes van ICN Group

Internationaal BIM team Armenië

Blogbericht van Hovhannes Grigoryan – accountmanager ArchiDome

ICN Group begon zo’n 25 jaar geleden in ’s-Hertogenbosch, Nederland. Wat begon als een eenmanszaak met grote ambities is nu jaren later, een succesvolle onderneming met meer dan 85 werknemers verdeeld over tien ondernemingen in twee landen, namelijk Nederland en Armenië.

Afgelopen tijd heeft ICN Group twee ondernemingen in Armenië geopend, namelijk ArchiDutch en ArDesk. ArDesk is de enige Autodesk reseller in Armenië, met als belangrijkste doel legale BIM-software verkopen. ArchiDutch is het modelleringsbureau en dient daarnaast als exclusief architectenbureau in Armenië. Deze bedrijven werken via ArchiDome met Nederland, via deze weg is de verbinding succesvol.

ArchiDome ondersteunt bedrijven die zich in verschillende fases van een BIM-transitie bevinden, als bouwtechnisch advies- en servicebureau. Omdat ArchiDome over internationale teams beschikt, leveren we de hoogste kwaliteit tegen sterk concurrerende prijzen. ArchiDome biedt onder meer CAD-tekenwerk, 3D modellering en visualisering voor de bouw- en constructiebranche.

Inmiddels zijn de vestigingen in Armenië binnen vijf jaar uitgegroeid tot 50 FTE’s. Dit team is zelf opgeleid door de consultants van ICN Solutions. Trainingen als Autodesk Revit Basis en Gevorderden zijn daar verzorgd.

Het personeel in Armenië wordt regelmatig bijgespijkerd door de consultants van ICN Solutions, die geregeld een bezoek brengen aan de verschillende vestigingen. Het Armeense personeel wordt daarnaast boven gemiddeld gesalarieerd, namelijk 200% ten opzichte van de Armeense standaarden. Naast het salaris zijn de arbeidsvoorwaarden te vergelijken met de Nederlandse, wat uitzonderlijk is in Armenië.

ICN Group ondersteunt het land Armenië met zijn ontwikkelingen. Door bijvoorbeeld evenementen te organiseren, door legale software te verkopen en door BIM (Building Information Modeling) te implementeren. Op een van deze evenementen is er zelfs bezoek geweest van de president van Armenië Nikol Pashinyan.

Kortom, door de inspanning van alle collega’s van ICN Group is er nu al een mooie weg afgelegd. De route naar succes is zeker niet altijd makkelijk geweest. Denk bijvoorbeeld terug aan de crisisjaren in de bouw. Toch bleef er altijd vertrouwen in het bedrijf en in de medewerkers. Door samen te werken en in elkaar te geloven, zijn we gekomen waar we nu zijn. En we zijn nog lang niet van plan te stoppen, er zijn nog zoveel plannen en ideeën voor de toekomst.
I’ll keep you posted! 🙂

icn group werktuigbouw

ArchiDome

P2-Engineering is onderdeel van ICN Group, een aantal toon­aangevende bedrijven die zich richten op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT.

P2-Engineering

Europalaan 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

+31 73 750 6 750
info@P2-engineering.com

© 2024 P2-engineering - People Planet first